A rendelés nyomonkövetése


Hogyan működik?

Az online vásárlás egyre jobb! Az INSPIO-nál végigkísérhetitek a megrendeléseiteket és tájékoztatunk titeket annak aktuális állapotáról. Mindig tudatjuk veletek, hogy az adott rendelés már elkészült és úton van hozzátok. A honlapunkon bármikor utánanézhetsz – elég hozzá egy link, amit megtaláltok a megerősítő e-mailben.



1. Leadott rendelés

E-mailben kaptok egy visszaigazolást, amiben minden fontos információ megtalálható és a link a nyomonkövetéshez. A telefonszámotokra szintén küldünk egy megerősítő SMS-t, amit 15 másodpercen belül megkaptok. Ha ügy döntöttök, hogy online fizettek kártyával és nem sikerült a fizetés, akkor 7 percen belül SMS formájában küldünk egy linket a fizetés megismétléséhez.

2. A rendelést elkészítjük nektek

A táblákat rögtön másnap gyártjuk és küldjük. A matricákat másnap nyomtatjuk, de muszáj állniuk (több információ a matricáktól). Ezekután körbevágjuk és elküldjük, általában a 3–4 munkanapon.

3. Becsomagoltuk a rendelést

Minden legyártva és biztonságosan becsomagolva. E-mailben kaptok értesítést, hogy a megrendelésetek elkészült a futárszolgálat számára.

4. A csomag elhagyta az INSPIO-t

A futár felveszi a csomagokat. Elküldjük nektek a csomagszámot, ami megjelenik a megrendelés részleteiben (a link megtalálható minden tőlünk kapott e-mailben) és a csomag végig követhető a futárszolgálat rendszerében.

5. A csomag megérkezett a telephelyre

A csomag már a közelben van! Megérkezett a futárszolgálat telephelyére, és onnan szállítják ki nektek (általában a második munkanapon).

6. A csomag kézbesítés alatt

Már majdnem megérkezett! A csomagjaitokat felvette a futár és a mai nap folyamán kézbesíti is azt.

7. A csomag kézbesítve lett

Hurrá, a csomag sikeresen kézbesítve lett! :) A csomaghoz járó számlát megtaláljátok a megrendelés részleteinél.


Mire vártok? Induljon a vásárlás!


Romantikus személyre szabott ajándék
Áthelyezhető textil matrica gyerekeknek
Családi naptár