Hogyan rendezzünk be kis gyerekszobát vagy közös gyerekszobát?

ALAKÍTSD ÁT A GYEREKSZOBÁT VARÁZSLATOS ERDŐVÉ!

Képzeld el, hogy gyermekeiddel egy varázslatos erdő közepébe csöppentetek. Az erdő neve Woodland. Boldog erdei állatkák ugrándoznak körülöttetek, akik barátkozni és játszani akarnak veletek. Megmutatják hogyan élnek a házikóikban a fákon, réteken és tisztásokon, ugrálnak, hintáznak és nevetgélnek. Te pedig rájössz, hogy gyermekeid új barátokra és álmaik védelmezőire találtak rá. Ezek az állatkák pedig mostantól a gyerekszobában fognak lakni.


Bemutatjuk a gyermekek számára készült kiegészítők új kollekcióját – Woodland – Erdei történetek. A kollekció természetes színekben lett megtervezve annak érdekében, hogy gyermeked nap közben boldogan érezze magát, este pedig zavartalanul aludhasson az erdei állatok oltalmazása alatt. A motívumokat úgy válogattuk ki, hogy a dekorációk erdei dizájnja időtálló legyen.


HOGYAN RENDEZZÜNK BE KIS GYEREKSZOBÁT?

kis gyerekszobák berendezése gyakran nagy kihívást jelent, mivel minden centimétert szeretnénk hatékonyan kihasználni. Pontosan ezért kerültek a Woodland kollekcióba:

  • Olyan falmatricák, melyek egyes részei különállók. A matrica nem alkot egy egészet, mint egy tapéta, ezért nem veszik el a berendezés mögötti térben. Tippünk: ragaszd a matricát az ajtóra vagy bútorra.
  • Egyes erdei motívumoknál a neked legjobban megfelelő méretet is kiválaszthatod. :)

Kis gyerekszobát rendezel be? Próbáld ki a Woodland kollekció dekorációit:


HOGYAN RENDEZZÜK BE A KÖZÖS GYEREKSZOBÁT?

A közös testvéri gyerekszoba szinte természetes része életünknek. Ilyen szoba berendezése néha keményebb dió, főleg akkor, ha a gyerekek kora és érdeklődése különböző. Hogyan tud a Woodland kollekció segíteni egy közös gyerekszoba berendezésében?

  • gyerekeknek szánt Woodland dekorációk finom és semleges színárnyalatokban készültek. Éppen ezért használhatók fiús, lányos, de közös gyerekszobába is.
  • Ez az univerzalitás azért remek, mert nem korlátoz a gyerekek érdeklődése, kora, a szoba pedig velük együtt fog növekedni. Ideális választás újszülöttek szobájába, nagyobb gyerekeknek, de akár iskolába készülő gyerekek szobájába is.

Közös gyerekszobát rendezel be? Az alábbi kiegészítőket ajánljuk a Woodland kollekcióból:


5 ÉRV AZ INSPIO WOODLAND KOLLEKCIÓJA MELLETT

A kis állatimádóknak a legszebb erdei motívumú gyerekszoba dekorációkat terveztük meg. És miért is válaszd éppen a Woodland kollekciót?

  • Woodland falmatricák a mesebeli illusztrációkkal álombeli falfestményt varázsolnak a gyerekszobába.
  • A kollekció egységesen lett megtervezve, hogy minden, amit ebből a kollekcióból megrendelsz, passzoljon egymáshoz a gyerekszobában.
  • Nem kell szakértőt felbérelned – lépésről lépésre te magad is könnyen kidekorálod a szobát.
  • A gyerekszoba dekorációkat mi magunk, megrendelésre gyártjuk. Ennek ellenére garantáljuk a gyors kézbesítést.
  • Kiállunk termékeink minősége mellett. A gyerekszoba az INSPIO-tól hosszú évekig örömöt fog szerezni gyermekeidnek.

Jól jegyezd meg: Woodland nem egy akármilyen erdő. Ez egy varázslatos erdő és csakis gyermekeid tudhatják, milyen messzire repítheti őket képzeletükben. :)


Van már otthon INSPIO falmatricád? Küldj nekünk róla fotókat az info@inspio.hu email címre :)


Ossza meg ezt a cikket barátaival