ÚJDONSÁG: új dizájnok az INSPIO Forest - Erdei világ kollekcióban

ÚJ DIZÁJNOKKAL BŐVÍTJÜK A NÉPSZERŰ FOREST – ERDEI VILÁG KOLLEKCIÓT

Örömmel mutatjuk be nektek a közkedvelt Forest kollekciónk új darabjait! A matrica kollekció egy darab varázslatos erdőt csempész otthonotokba, mi pedig örülünk, hogy új dizájnokkal gazdagodott. Ezek a matricák is az akvarell festmények stílusának jegyeiben készültek, aminek köszönhetően kifinomultságot és művészetet csempésznek minden gyerekszobába.


AKVARELL FESTMÉNY A FALADON

Az egész Forest – Erdei világ kollekció akvarell technikával készült, ami kifinomultságot és eleganciát kölcsönöz a matricáknak. A textil fóliára átvitt, kézzel festett minták egy igazi művészi alkotás hatását keltik majd a faladon. Mindegyik matrica úgy lett megtervezve, hogy otthonos légkört alakítson ki otthonodban.

A FOREST MATRICÁK KÜLÖNFÉLE DIZÁJNJAI

Az új dizájnok között gyönyörű erdei motívumokat találsz különböző állatokkal, fákkal vagy hegyekkel. Az aranyos őzikéktől, és nyusziktól, a medvéken és rókákon át, egészen a hatalmas fákig, amelyek felett aranyos madárkák repkednek. Mindegyik falmatrica úgy lett megtervezve, hogy a beltérben egy darabka varázslatos természetet alakítson ki.

TERMÉSZETES MOTÍVUMOK A GYEREKSZOBÁBAN

A természetes motívumú falmatricák több okból is remek választásnak bizonyulnak. A természetes motívumok, mint amilyenek az állatkák vagy a fák, megnyugtató és kellemes légkört teremtenek, ami elősegíti a biztonság és jólét érzetét. Sőt, egy ilyen környezet serkenti a gyerekek fantáziáját és kreativitását, ami fontos fejlődésük szempontjából. A természeti jelenetek pedig a természetről is oktatják a gyerekeket, valamint növelik kíváncsiságukat és az őket körülvevő világ iránti érdeklődésüket.

UNIVERZÁLS FELHASZNÁLÁS

Miért ne teremtsünk egy kis erdei játszósarkot a gyerekszobában? Használd a mi állatkás, fás és hegyes falmatricáinkat egy varázslatos környezet megteremtéséhez, ahol a gyerekek játszhatnak és álmodozhatnak. FOREST fali matricáink semleges színűek, ezért lányos és fiús szobába egyaránt illenek. Akár az ágy feletti teret szeretnéd felélénkíteni, akár egy üres falat szeretnél kitölteni, nálunk megtalálod a megfelelőt. A falmatricák könnyen fel- és áthelyezhetők, aminek köszönhetően könnyű bánni velük és szükség esetén egyszerűen átragaszthatod őket.

TARTÓSSÁG ÉS MINŐSÉG

Matricáink minőségi anyagokból készülnek, amik biztosítják tartósságukat és ellenálló képességüket. Az INSPIOTEX textil fólia, amelyre a matricák környezetbarát festékkel vannak kinyomtatva, nem csak esztétikus, de praktikus is – könnyű a tisztítása és karbantartása. A színek élénkek és ellenállnak a fakulásnak, így biztosítva, hogy a matricák évek elteltével is remekül nézzenek ki.

KÖRNYEZETBARÁT HOZZÁÁLLÁS

Vásárlóink elégedettsége számunkra a legfontosabb, éppen ezért igyekszünk a legmagasabb minőségű termékeket kínálni, ugyanakkor felelősséget vállalni a természet iránt. Környezetbarát festékeket és anyagokat használunk, amik kímélik a környezetet. Az új fali dekorációid tehát nem csak gyönyörűek lesznek, de környezettudatosak is.


A FOREST kollekció újdonságai itt vannak, hogy elhozzák otthonodba a természet gyönyörét és nyugalmát. Fedezd fel az akvarell festmények varázsát, és alakítsd át belteredet egy természeti motívumokkal teli varázslatos hellyé. Szeretettel várjuk tőletek a fotókat és véleményeket az új falmatricákról! Ha bármilyen kérdésed lenne vagy tanácsot szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@inspio.hu email címen keresztül.
Rendeld meg saját FOREST erdei világ matricáidat még ma és csempéssz otthonodba egy darab természetet!


Ossza meg ezt a cikket barátaival