Pöttyös falmatrica.. Hogyan dönts?

Az alapvető szabályok, amiket figyelembe kell venned, ha pöttyös falmatricát szeretnél rendelni:

  • Legalább egy fal a szobában legyen lemérve (ne légy lusta lemérni).
  • Egy kis segítség: egy normál ágy mérete 200cm és a fal mérete egy klasszikus lakásban 225cm.
  • Milyen színű falmatricára van szükséges?

Ugye nem is olyan bonyolult? Higgyétek el, gyönyörű lesz!


Mi a különbség a pöttyös falmatricák között?

Méret: 1cm, 2cm, 3cm, 4cm, és 4,5cm, 5cm
Anyag:

  • Vinil (1–6cm) – ezek vágott falmatricák, amit az adott színskála közül választhatsz ki, alkalmasak sima és finomszemcsés falra, bútorra, ablakra. Ezenkívül vízálló és megőrzi a színét az évek múltával is.
  • Textil fólia (4,5cm és több) – ezek nyomtatott falmatricák a színeket és a színkombinációkat mi tervezzük meg, vagy akár ti. Alkalmasak érdesebb falra is, mivel vastagabb mint a vinil fólia.

Mindkét típus kiválóan kombinálható, mindkét anyag minőséges és pozitív előnnyel rendelkezik.

A pöttyök kombinálása

A pöttyös falmatrica kombinálható más színű és méretű falmatricával. Az INSPIO-nál találtok sokféle színű és méretű golyócskát. A képen látható, hogy mennyi golyócskát használtunk fel. Mindegyik látványterv egyforma méretű falra lett megtervezve, amely mérete 210×350cm.

Hogyan kombináld?

Ha szeretnétek kombinálni, akkor először válaszd ezt a készletet fekete, szürke, fehér színben, így könnyen kiegészíthető akármilyen más színű pöttyös falmatricával, amely mérete 4cm vagy több. Nagyon sok kombináció közül választhatsz, mindenki kitudja választani a számára megfelelő pöttyöket.

Légy óvatos

Légy figyelmes amikor színt választasz. A fehér, fekete, szürke alapszíneknek számít, amely kombinálható más vidám színekkel, amely nem fogja a szemeteket zavarni.

A színeket a gyermekednek úgy válaszd ki mint ha magadnak választanád. Te tudod a legjobban, mi tetszik neked és mi nem.

Hogyan helyezd el a pöttyöket?

A pöttyöket felragaszhatod véletlenszerűen vagy játszhatsz körülötte és felragasztod szabályosan. Minél kisebbek a pontok annál közelebb ragaszthatod egymáshoz. Ne félj, többször is áthelyezhető.

Milyen távolságra helyezzük egymástól a golyócskákat?

A képen feltüntettük, hogy mennyi golyócskát használtuk fel és azok milyen távolságra vannak egymástól. Vedd figyelembe azt is, hogy minden golyóméret és távolságuk teljesen más megjelenést nyújt majd a szobának.

Milyen színkombinációt válassz?

Ha nem tetszik ez a színkombináció akkor keress mást, előnézeteink segítségével amit közvetlenül a termékeknél tekinthető meg. Reméljük, hogy segítettünk egy kicsit inspirálódni.

Nagy pöttyök a falra

Ha emellett a változat mellett döntesz, garantáljuk, hogy nem fogsz mellé. Olyan színkombinációkat készítettünk, ahol mindenki megtalálja számára megfelelő pöttyös falmatricát. Akár kombinálható más gyerek falmatricákkal is, amelyek hasonló motívummal rendelkeznek.

Egyedi szín és formaválaszték

Az applikációnkban pontos elképzelésed szerint rakhatod össze a pöttyöket.

Nem találtad meg a számodra megfelelőt?

Ha létezik olyan pöttyös falmatrica, ami nem szerepel kínálatunk között, akkor írd meg nekünk. Kínálatunk között megtalálhatók: arany, ezüst, mindenféle szín, egyszínű, nyomtatott, faragott, kicsi, nagy, festett, kétszínű, háromszínű, hőlégballonnal, flamingókkal, névvel, mackókkal, dombokkal ellátott pöttyök. Szóval, ha valamit kihagytunk, nyugodtan írd meg nekünk a következő e-mail címre: info@inspio.hu

A cikket Andrea fordította


Ossza meg ezt a cikket barátaival