Különleges babaház névvel


#Kapcsolódó termékek

BETELJESÜLT ÁLOM

Kicsi lányként te is egy saját házról ábrándoztál? Vagy legalább egy kis babaházról, amelyet saját ízlésedre szabhatsz, ahol belefelejtkezhetsz egy igazán lebilincselő játékba. Egy kis birodalomra, ahol te döntheted el, hogy hol lesz a konyha, hálószoba. Elengedheted fantáziádat, és a belső tereket úgy rendezheted be, mint egy igazi lakberendező. Csak tőled függ hová teszed a lámpát, vagy kanapét.

IDŐSZERŰSÉG ÉS EGYEDISÉG

A jó minőségű fából készült játékok időtállóak. Nemcsak gyönyörűek, de nagymértékben hozzájárulnak a kis lurkók fejlődéséhez is. Segítenek megvalósítani a legelképesztőbb álmokat. Az INSPIO megfizethetetlen emlékeket kínál a Little Dutch babaházakkal. A babaház része egy matrica szett is, amely még felejthetetlenebbé varázsolja az közös játékkal töltött időt.

SOKKAL TÖBB, MINT EGY JÁTÉK

Most lehetőséged van, hogy gyermekeddel együtt kialakíts egy varázslatos birodalmat. A különböző matricák lehetővé teszik, hogy a házikó belső tereit, saját elképzeléseitek szerint szépítsétek. A babaház díszítése során fejlesztheted gyermeked szépérzékét, motorikus képességeit, úgy, hogy közben nagyszerűen szórakoztok. A matricák csodás pasztell színei, az egyedi kis bútorok zseniális összhangban vannak a babaház küllemével. Ez a fantasztikus szett, játékra lett tervezve.

KÜLÖNLEGES RÉSZLETEK

Ha úgy gondoltad, hogy ez csak egyszerű babaház, akkor nagyot tévedsz. Ez a fa házikó sokkal különlegesebb, mint ahogy elsőre tűnik. Sok apró részlet rejtve van a kíváncsi szemek elől. Mint egy kincsesláda, amelyet ha felnyitsz, eléd tárul a tengernyi kincs. A házikó teteje levehető, és belső oldala egy takaros kis kertet, valamint egy nagyszerű társasjátékot rejt. Az egész babaház úgy lett kialakítva, hogy a pici kis gyerek kezeknek kényelmes legyen a játék. A virágos ládák saját elképzelés szerint áthelyezhetők. A ház belő tere szabadon dekorálható az INSPIO matricáinak köszönhetően. A matrica szett tartalmaz: fali tapétát, képeket állatokról, dekorációs matricákat amelyek egy szivárványt ábrázolnak, a ház külsőjének szépítésére és még számos dekorációs matricát. Minden matricát speciális poliészter fóliára nyomtatunk, amelynek tapintása textilre emlékeztet.

SZEMÉLYES, A SAJÁT NÉVNEK KÖSZÖNHETŐEN

A babaházhoz tartozik egy matrica amely a kisgyermek nevét tartalmazza. Ez biztosítja, hogy ez az ajándék tényleg személyes, és egyedülálló lesz.

VÁLJ AZ ÁLOM RÉSZÉVÉ

Valósítsd meg gyermeked álmait. Adj többet, mint egy egyszerű játékot. Tedd különlegessé gyermekkorát. Miközben időt töltesz vele a babaház dekorációja közben, érdeklődést mutatsz felé és megadod neki az egyediség érzését, így tudni fogja, hogy milyen nagyszerű és különleges személy.

A cikket Dominika fordította


Ossza meg ezt a cikket barátaival