Ajándékok, dekorációk gyártása

Készíts saját tervezésű dekorációs táblát!


Tervezz saját tervezésű dekortáblát kedvesednek!

Egy applikáció segítségével otthon, feltett lábakkal, szabadon megtervezheted szerelemed ajándékát. Nem kell ehhez nagy tudomány, elég ha teret adsz a fantáziádnak. Pár perc az egész és kész is. Ha kíváncsi vagy a lépésekre, olvass tovább!

Az első lépések! Tervezd meg a szöveget!

Az applikációnál feltüntettet szöveg megváltoztatható, bátran a sajátodra formázhatod. Vedd elő a fantáziád és tervezd meg a szöveget. Lehet az vicces, bolondos vagy akár érzelmes is. Segítségképpen mi készítettünk nektek két verziót is. Mindenképp ügyelj a helyesírásra! Az applikáció folyamatosan mutatja majd azt, amit éppen gépelsz, így teljes rálátásod lesz a szövegre.

Válaszd ki a motívum színét!

Ebben az esetben a szív színét kell kiválasztanod. 12 szín közül biztos nem lesz egyszerű a döntés. Ha tudod kedvesed kedvenc színét akkor válaszd azt, így még személyesebb lesz a dekorációs tábla.

A motívum kiválasztása!

Jelenleg 4 motívum közül választhatsz. A szív színe megváltozható a többi motívum színe adott. A tábla elkészíthető motívum nélkül is. Egy kattintással már is láthatod, hogy az adott motívum, hogy mutat a táblán.

Válaszd ki a hátteret!

16 háttér közül választhatsz. Egy kattintással már is látható, hogy a háttér mennyire illeszkedik a szöveghez és a motívumhoz.

Kerettel vagy keret nélkül?

A dekortábla megtervezhető kerettel vagy keret nélkül, aminek a színe fekete. Egy gombnyomás és rögtön megmutatkozik, hogy milyen hatást kelt a tábla kerettel vagy keret nélkül!

Döntsd el melyik ábra lenne a legtökéletesebb!

Ne feledkezzünk meg a fő ábráról, ami a fő szöveg mellett található. Az applikációban 14 ábra található, viszont a tábla elkészíthető saját fotóval vagy ábra nélkül is. Ezt már te döntöd el!

Madzaggal vagy madzag nélkül?

  • Madzaggal: a tábla tetejére két lyukat készítünk, amely majd madzag segítségével felhelyezhető a falra
  • Madzag nélkül: a tábla polcra, szekrényre vagy asztalra helyezhető

A cikket Andrea készítette


Ossza meg ezt a cikket barátaival