Képek és falmatricák gyerekszobába fekete-fehér állatokkal


Az első dekoráció egy ajándéktábla gyermekünk számára

Masszív dibond táblánkra gyermeked születési adatait nyomtatjuk. Rendelésnél többféle motívum közül választhatsz. A tábla mérete 40×30cm. Ebben a cikkben egyfajta motívummal fogunk foglalkozni, melyhez többféle dekorációs ötletet adunk. Ezek segítségével egy varázslatos gyerekszobát hozhatsz létre.

Falmatricák ajtó és szekrény körül

A születési táblához néhány állatot csatoltunk, amelyek felhelyezhetőek az ágy fölé, az ajtó vagy a szekrény köré. Ezekhez az állatokhoz négyféle színben választhatsz kiegészítőket, amelyekkel színesebbé teheted azokat.

Egy nagyobb matrica a szoba falára, vagy az ajtóra

Ha egy jól látható, mutatós matricát szeretnél a falra, akkor ezek az állatok tökéletesek lesznek. Nyolc különféle állat közül válogathatsz. Ezeket az állatokat felhelyezheted az ágy fölé, a játszósarokba vagy akár a szekrényajtóra is.

Foltos lesz a fal?

Ne ijedj meg, megmagyarázzuk. Az állatokhoz foltok is tartoznak négy különböző színben. Válaszd ki a neked megfelelőt és változtasd meg a szoba hangulatát.

Képek és táblák különféle színekben

Ez esetben is gondoltunk arra, hogy legyen miből válogatni. A döntést rád hagyjuk. Az állatok mögött tetszés szerint változtathatod meg a hátteret, mindemellett a képeket többféle méretben is megrendelheted.

Kép ABC-vel és fekete-fehér állatokkal

Cikkünket ezzel a dekoratív táblával zárjuk, mely nagyszerű hangulatot teremt a gyerekszobában.

A cikket Ádám fordította


Ossza meg ezt a cikket barátaival