FIGYELEM!!!... A táblákat apák napjára 06.20 24 órán belül elküldjük, mint minden más táblát. Csütörtökig, az-az 06.17-ig 10:00 óráig leadott rendeléseket táblákra a következő munkanap kézbesítjük:-)

Képek gyerekszobába


A képek kiválasztása a gyerekszobába

Nem egy anyuka gondolkodik el azon -még a kisbaba születése előtt- hogy hogyan is rendezze be a gyerekszobát. Sokszor eltöprengenek, milyen színű is legyen a gyerekszoba. Ez persze attól is függ, hogy egy kislegénnyel, vagy egy kislánnyal bővül-e majd a család. Már a bútorok is helyükre kerülnek a születés előtt, hiszen ebben a szobában sok időt töltenek majd a babával. Ezért is alakítják úgy a szobát, hogy az a babának és nekik is tetsszen.

Segítsd elő a gyermeked látásának javulását

Az első években a gyermek látása egyre jobb és jobb lesz. Ezért feltétlenül fontos olyan környezetet teremteni körülötte, ami ezt a fejlődést nem meggátolja, hanem még inkább elősegíti. A látás az ember öt érzékének egyike. Egyik ember sem születik tökéletes láttással. Az fokozatosan fejlődik. A látás segít abban, hogy ne csak érezzük, de lássuk is a világot, hogy ne csak elképzelésünk legyen egyes dolgokról, hanem konkrétan meg tudjuk határozni azokat. Kisebb kiegészítők segítségével, valamint pár szín kombinációjával hozzájárulhatunk gyermekünk látásának fejlődéséhez.

Hogyan látnak a babák

Színek, alakok, a fények és az árnyék játéka, külömböző méretű képek. Ezeket egy gyermek fokozatosan kezdi el érzékelni, meglátni. Először csak 15–20 centire látnak az orruktól. Idővel elkezdenek erősödni a szemizmaik, melyek segítenek nekik fókuszálni a távolabbi tárgyakra is. Egy csecsemő születésekor csak fekete-fehérben látja a világot, de ez fokozatosan javul egészen 2 éves korig. Ekkor már az összes színt érzékeli.

Ne ódzkodj a fekete-fehér képektől

Ha nem szeretnéd a színes szoba hangulatát mégtöbb színes képpel egyhangúvá tenni, próbálj egy picit semlegesebb képeket választani. Erre a célra a fekete-fehér képek tökéletesen megfelelnek. Nem kell attól félni, hogy unalmassá teszik majd a szobát. A modernebb képeken nagyszerű összhatást képeznek a külömböző formák és alakok. A kisbabák figyelmét jobban lekötik az olyan képek amelyeken nagyobb, élesebb a kontraszt. Ha egy ilyen hangulatú képet választasz -legyen az erdei állatos, vagy egy picit modernebb kép északi motívumokkal- garantáltan izgalmasabb lesz a gyerekszoba.

Kisfiú vagy kislány

A képek kiválasztásánál figyelembe kell venni azt is, hogy milyen hosszú ideig passzolnak majd a szoba stílusához. Ha nem lesz gyakori a dizájnváltás a szobában a semleges stílusú képek akár több évig is díszíthetik a falakat. A fiúk inkáb az autós, dinoszauruszos képeket kedvelik, míg a lányok körében inkább a virágos, hercegnős képeket preferálják. Az állatos képek pedig mindegyik gyerekszobába megefelelőek lehetnek. Ajánlatunkban több ilyen képet találhatsz külömböző állatokról, többféle színárnyalatban.

Indítsd be fantáziádat és alkoss történeteket

Minnél több a kép, annál színesebb lehet a történet. Széleskörű ajánlatunkban többféle állatos kép közül válogathatsz., melyekhez történetet csatolhatsz és mesélheted gyermekednek. Vedd kezedbe a képeket és indítsd be gyermeked fantáziáját. Engedd bekapcsolódni a történetbe és alkossatok közösen egy saját mesevilágot. Mindegyik képpel egy külön történetet mesélhettek el.

Bőséges választék

Ajánlatunkból tetszés szerint válogathatsz és kombinálhatod a képeket. Felhelyezhetsz egy nagyobb képet a szoba falára, vagy létrehozhatsz egy teljes szettet ami köré egy teljes történetet építhetsz. Retro kollekciónkból dinoszauruszok, balerinák, pandák és még sok más állat közül válogathatsz.
A képek rendelhetőek akár plakát, kép, vagy tábla formában is többféle méretben.

A cikket Ádám fordította


Ossza meg ezt a cikket barátaival