Karácsonyi ajándékötletek az INSPIO-tól

SZEMÉLYES AJÁNDÉK 21 000 Ft-ig

Vallomások az egész családnak

  • Családod története a falra akasztva? Tökéletes ajándék azoknak, akik szeretik a jelentéssel bíró dekorációkat. Írd meg családod történetét, mi pedig kinyomtatjuk azt kép formájában.
  • Ajándékozz szeretteidnek egyedi vallomást. A táblán található szöveget módosíthatod, vagy akár saját fotót is feltölthetsz.

Felejthetetlen és fényűző faliképek

  • A közös képeket mostantól nem kell a mobilban tárolnod! Lepd meg szeretteidet dibondra nyomtatott családi képekkel.
  • Luxus ajándék lehet az általad választott arany szöveggel ellátott kép is. Ez a termék nagy újdonság képeink között. Hozzá kell tennünk, hogy nem egy papírból készült plakátról van szó, hanem erős és minőségi dibondról.

Ajándékok a falmatricák világából

  • Az INSPIO textil falmatricák remek ajándék gyerekeknek. Kidíszítik a gyerekszobák falait és mesevilágot alakítanak ki. A gyerekszobába dibondra nyomtatott mesebeli képeket is vehetsz.
  • Családfa falmatrica remek ajándék a nappaliban, hálószobában vagy előszobában lévő üres falra. Felragasztása praktikus és egyszerű, a kiválasztott családi fotók pedig csak rajtad múlnak.

KREATÍV AJÁNDÉK 41 500 FT-IG

Ha költségvetésed magasabb, szeretteidnek még több felejthetetlen meglepetéssel készülhetsz. Itt találsz pár tippet:

ÚJDONSÁG: INSPIO szőnyegek világa

  • Az idősebb gyerekeknek garantáltan örömöt szereznek a játékokkal teli szőnyegek, amik minőségi és strapabíró parafára vagy könnyen karbantartható és csúszásmentes vinylre vannak kinyomtatva. A szőnyegekre gyermeked nevét is kinyomtatjuk.
  • A legkisebbeknek idén állatkás vinyl játszószőnyegekkel készültünk, amihez megegyező tányéralátétet is csomagolunk.

Egész falat díszítő textil falmatricák

  • A falmatricák a FOREST – Erdei világ kollekcióból ideális választás abban az esetben, ha nagyobb falfelületet szeretnél szebbé varázsolni. Nem csak gyerekszobában, de hálószobában és előszobában is közkedveltek.
  • Nagyméretű falmatricákat a Falvédő az ágy mögé szekcióban is találsz. Ezeket akár íróasztal mögé vagy a játszósarokba is felhelyezheted. Bízunk benne, hogy kiválasztod a neked megfelelőt.

Az edzés szerelmesei pedig ÚJ tornaszőnyegeket találnak kínálatunkban, amik nem csak minőségükről híresek, hanem arról is, hogy az elejétől a végéig végig vezetnek a gyakorlatokon.


TEMATIKUS AJÁNDÉKOK 62 300 FT-IG

nagy és egyedi ajándékokat tematikus INSPIO kollekciókba soroltuk. Ezek a kollekciók úgy lettek összeállítva, hogy egyféle stílusú falmatricákat, képeket és szőnyegeket tartalmazzanak. Tekintsd meg őket:

MENJ BIZTOSRA!

Szeretnél fali dekorációt ajándékozni ünnepi alkalomra vagy karácsonyra, de nem mersz másnak választani? Kínálatunkban AJÁNDÉKUTALVÁNYOKAT is találsz különböző értékben.


Köszönjük a támogatást a 2022-es évben. Kellemes, békés és szeretetteljes karácsonyt és minden jót kíván 2023-ra az INSPIO csapata neked és családodnak :).


Az ajándékötleteket Lucia foglalta össze nektek