Játszószőnyeg gyerekeknek

A vinyl tulajdonságai

A vinyl játszószőnyegeket gyerekeknek Szlovákiában gyártjuk. A szőnyegek esztétikus, és mindeközben praktikus kiegészítői minden gyerekszobának. A játszószőnyegek hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, tompítják az esést, a szobát pedig otthonosabbá teszik. Allergiások számára is alkalmas, mivel nem telepednek meg bennük az atkák és nem fogják fel a port.

A vinyl játszószőnyeg tapintásra nagyon kellemes és meleg. A gyerekek játszás közben sok időt töltenek a padlón, nekünk pedig fontos, hogy ehhez minőségi és biztonságos felületet biztosítsunk nekik. A babaszőnyeg hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik és alkalmas padlófűtéssel ellátott szobácskába is.

A szőnyeg tisztítása nagyon egyszerű, csak víz szükséges hozzá. Könnyű, így bármikor áthelyezheted.


Milyen játszószőnyegeket gyártunk?

1. Állatok

A játszószőnyegeket 113×113 cm-es méretben gyártjuk. Írtunk egy listát az állatkákról, amiket Valentínka folyamatosan rajzol és készít nekünk. Összesen 16 lesz belőlük: türkiz medve, barna medve, róka, mosómedve, nyuszi, bagoly, őzike, panda, orrszarvú, zsiráf, elefánt, zebra, oroszlán, majom, pingvin.

2. Szőnyegek utacskákkal és vonatokkal

Az utacskás játszószőnyegeket 113×113 cm-es méretben készítjük. Különféle állatkákkal, színekkel és motívumokkal terveztük őket.

3. Korkoland

Az utacskás játszószőnyegeket 115×118 cm-es méretben készítjük. Különféle állatkákkal, színekkel és motívumokkal terveztük őket.

Összes játszószőnyeg megtekintése