Ajándék ötletek gyerekeknek születési adatokkal. 24 órán belül elküldjük

MIÉRT VÁLASZD AJÁNDÉK ÖTLETNEK A MI INSPIO TÁBLÁNKAT?

  • A táblák azok tényleg táblák. A luxus Dibond™-re nyomtatjuk. Gyönyörű, könnyű, de nagyon masszív és ellenálló is egyben, kitart akár a felnőttkorig is.
  • Ez a babaköszöntő tábla 40×30cm nagyságú tábla, ami falra akasztható, vagy bútorra helyezhető.
  • A tábla egy egyszerű applikáció segítségével elkészíthető.
  • Összesen 6600 variációból lehet választani.
  • Saját fotóval is kiegészíthető.
  • Több mint 13 ezer táblát gyártottunk már le, amelyek Európa szerte díszítik a gyerekszobák és a nappalik falát.

MILYEN AZ ELSŐ NAP AZ ANYUKA ÉS GYERMEKE SZÁMÁRA?

Minden anya ismeri azt az érzést, amikor először érdeklődik újszülött gyermeke felől a kórházban. Már nincs többé biztonságban és nem tudjuk, hogy hol van. Eddig pontosan tudtuk, hogy hol is volt. Velünk volt. A pocakunkban. Ez a nap nagyon fontos és egyben ijesztő is minden anya számára. Világra hozunk egy új életet. Leírhatatlan, hogy mennyire vártuk ezt a pillanatot. Ennek így kellett lennie és ez a helyes. Egy gyermek születésétől nincs szebb dolog. Mindenki örül, ünnepel és gratulál. Majd felteszik az első kérdéseket, amire mindenki kíváncsi, amiket csak az anya tud.

  • Egészséges?
  • Jól van?
  • Kisfiú vagy kislány? (még a nagy napon is történhetnek meglepetések)

HOGY FOGJÁK HÍVNI?

A gyermek keresztnevének szívből kell jönnie, de ésszel kell kiválasztani. Ez egy olyan szó lesz, amit ez a kis emberke egy egész életen át fog hallani. Egy kutatás szerint a név befolyásolja, hogy hogy fogunk kinézni, hogy mit fogunk viselünk, és azt is, hogy milyen frizurát fogunk hordani felnőttkorunkban. Ez lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem, de mindenesetre alaposan és tudatosan kell kiválasztanunk gyermekünk nevét, hogy majd a későbbiekben velünk együtt büszkélkedhessen a nevével. A legnépszerűbb lány keresztnevek 2018-ban Magyarországon a Hanna, Anna, Zoé nevek voltak.
A legnépszerűbb fiú nevek pedig Bence, Máté, Levente nevek voltak. Úgyhogy, kedves anyukák szívvel, lélekkel döntsetek. A táblán feltüntetjük a gyermeketek nevét, majd 16 féle szín, 6 háttért és 23 ábra közül lehet választani.

HÁNY KILÓ?

A baba súlya az első adat, amit mi anyukák, nem tudunk befolyásolni. Az anyák titkos versenye, ahol nincsenek nyertesek. Akár 5 kiló a baba, akár 3250g, akkor is büszkélkedünk vele mert ez az adat a baba születését jellemzi. Ez az első valódi adat. Az újszülöttet ez a szám még egy pár évig kísérni fogja. Fontos adat lesz az orvosnál vagy akár egy csevegésnél, amikor az anya elmeséli, hogy hogyan is hozta gyermekét a világra. És ez, nem volt egyszerű, ebben egyetért minden anya. Legyen az a baba 3 vagy 5 kilós. De nagyon jó érzés volt ezt véghez vinni és megbirkózni ezzel. Na de legyünk őszinték… a baba súlya nem csak egy szám, hanem a mi számunk is. Hány kilóval vagyunk kevesebbek szülés után? Minél nagyobb a baba, annál alacsonyabb a súlyunk. És akik ikreket hoztak a világra? Azoknak még jobb :-)) Ez tulajdonképpen egy fontos szám. Ezért tüntetjük fel a baba súlyát a táblán. Az első fontos adatok semmiesetre sem hiányozhatnak a baba-tábláról. A baba súlya az anya számára egy „titkos“ kitüntetés.

HÁNY CENTIMÉTER?

A testsúly után mindenki a baba hosszúságra kíváncsi. A babák különbözőek. Valamelyik csecsemő hosszú és vékonyka, más csecsemők pedig kicsik és törékenyek. Az újszülöttek átlaghossza 30 cm-től 55cm-ig terjed. Némelyik babák rekorddöntőek, de a legtöbbjük 48 centiméter. Ha valamelyik baba kisebb mint a többi, nem kell aggódni. A legtöbb gyerek egy éves korára felzárkózik. A babák hosszát befolyásolja a szülők, elődök genetikája és az hogy mikor jött világra. A babák nem kérdik meg, hogy mikor jöhetnek a világra, ezért néhány csecsemő kisebb az átlagnál. Próbáltatok legalább egyszer gondolni arra, mennyi az a 48cm? Minden anya néha gondol rá. A legkisebb ruha is nagy. A csecsemők havonta 4 cm-t nőnek. Ne aggódj. Egy pillanat alatt nagylány vagy nagyfiú lesz csemetédből. Majd ekkor fog ez a tábla emlékeztetni arra, milyen pici is volt gyermeked. Ne felejtsd el, hogy rohan az idő.

ÉS HOGY ÉRZI MAGÁT AZ ANYUKA?

Amikor már mindenki tudja, hogy hogy hívják a főhőst, hogy hány kiló és hány centiméter, eljött az ideje annak, hogy az anyával is foglalkozzanak. Nehéz, hosszadalmas, félelmetes és bizonytalan volt. De a nap végén minden újdonsült anyuka fellélegzik, hogy már minden rendben van. A baba öröme legyőzi az összes fájdalmat a világon és a világ hirtelen új lesz, bár elfáradtunk, de boldogok vagyunk. De így mellesleg. „Hogy vagy?“ Természetesen nagyszerűen, minden utánam van és kezdődik egy új fejezet a „mi“ életünkben.
Kindermeglepetés kicsomagolva és készén áll az új élményekre :-)

MIÉRT FONTOS A SZÜLETÉSNAPI TÁBLA?

Ez egy szép ajándék a gyerekeknek, emléktábla a csecsemőnek, de legfőképp egy kitüntetés az anyának. Mert ki értené meg jobban azt, hogy milyen fontos adatokat is tüntetünk fel a táblán, mint az anya? A csecsemő születése a legtermészetesebb dolog, de nagy felelősséggel is jár. Ez egy „kis focilabda“ amelynek ki kell jönnie. Vissza már nem mehet :-)) Úgyhogy kedves, anyák, anyukák, édesanyák csodálatosak vagytok és véghez vittétek életetek legfontosabb pillanatát. A tábla oda ajándékozható nagyszülőknek, férjnek, keresztszülőknek. Ez egy gyönyörű személyre szabott ajándék, ami mindenkit kellemesen meglep.

A cikket Andrea fordította


Ossza meg ezt a cikket barátaival