Hostinská Dominika és családja

KI HOSTINSKÁ DOMINIKA?

Dominika fitneszedző, okleveles táplálkozási tanácsadó és egészségügyi online coachinggal foglalkozik. Kisfia, Jakub születésének történetét a GENTLE BUT STRONG projekt keretén belül osztotta meg. Családjával és kutyájával Pilsen közelébe költöztek, hogy együtt élvezhessék a békét és a természetet. Szabadidejükben szeretnek sétálni, gyerek játszószobákat és játszótereket látogatni kisfiukkal vagy éppen kirándulni. Először 2 évvel ezelőtt választott fali dekorációkat tőlünk, azóta pedig az INSPIO többször is otthona része lett.


HOGYAN TALÁLT RÁ DOMI AZ INSPIO-RA?

Az INSPIO-ra akkor találtam rá, amikor „nem mérgező“ falmatricákat kerestem kisfiam szobájába. A fali dekorációkkal és képekkel végül nem csak a gyerekszobát díszítettük ki, hanem a nappali játékterét is. Segítettetek otthonossá és hangulatossá varázsolni otthonunkat.

MILYEN TERMÉKEK DÍSZÍTIK OTTHONÁT?

A terhesség során a Mágikus világ falmatricát, valamint Fotóképeket és a Mágikus holdacska és Varázslatos repülés faliképeket választottuk ki. A dekorációk tökéletesek. Nemcsak a dizájnjukkal, hanem feldolgozásuk módjával is lenyűgöztek. Éppen ezért egészítettük ki őket nemrégiben egy őzikés, játékokkal teli parafaszőnyeggel. Nagy örülünk neki.


Felkeltette érdeklődésedet Dominika és családja? Kövesd őket a közösségi oldalakon: Instagram vagy YouTube.



Ossza meg ezt a cikket barátaival