HOGYAN SZEREZTÜNK ÖRÖMET AZ ÓVODÁSOKNAK?


Számtalan falmatrica, mely feldobja a gyerekszobát

Bár sokan nem így képzeltük el a 2020-as évet, lassan de biztosan a hátunk mögött tudhatjuk. Az év vége és a karácsony közeledte talán egy picit feledésbe meríti ezt az esztendőt. Szerencsére a szorgos anyukáknak ez nem szegte kedvét, akik nap mint nap arra törekednek, hogy hogyan szépítgessék gyermekeik szobáját, környezetét. A karácsony közeledtével naponta több tucatnyi megrendelést dolgozunk fel, melyek egy részét a falmatricák teszik ki. Ezen falmatricák többsége pedig az anyukák által rendelt gyerekszoba falmatrica.

Nem mindig alakulnak a dolgok gördülékenyen

Noha a legmodernebb és legújabb munkagépekkel vagyunk körbevéve, a technika néhanapján még így is megviccel bennünket. Szerencsére nagyon ritkán, de megtörténik, hogy a nyomtatónk egy-egy falmatrica nyomtatása során félrenyomtat, esetleg a vágógépünk rosszul vágja körbe a mintákat. Az ilyen hibás falmatricákat természetesen nem küldjük el a vásárlóinknak, de nem is dobjuk ki őket, hanem félretesszük.

Hogyan kerülnek felhasználásra a félretett falmatricák?

Szokták volt mondani: „Jobb adni, mint kapni“. Nos, ezzel mi is így vagyunk. A 2020-as év vége közeledtével átnéztük ezeket a falmatricákat és kiválogattuk az olyanokat, amelyek hibásak ugyan, de ezek az apró hibák nehezen észrevehetőek. Ezek között a falmatricák között több gyerekszoba falmatrica is „elbújt“. Így jött az ötlet: ajándékozzuk őket óvodáknak. Cégünkön belül ezt az ötletet mindenki díjazta, mivel számunkra az okozza a legnagyobb örömet, ha valakinek/valakiknek örömet szerezhetünk. És kik azok kiknek az öröme a legőszintébb? Igen, a gyerekek.

Hogyan választottuk ki az óvodákat?

Ez a karácsonyi akció már hagyomány az INSPIO-nál. Múltéven a két ünnep közt, 30 gyermekkórházat ajándékoztunk meg INSPIO dekorációs táblákkal. Idén, Magyarországon 15 óvodát választottunk ki, véletlenszerűen. Egy délután alatt sikerült a falmatricákat becsomagolni, 15 különböző dobozba. A matricákat felhelyezés előtt szükséges lesz kivágni. A gyerekek segítségével pedig egy-kettőre menni fog majd falmatrica felragasztása. Az óvoda szeretetét bátran meg lehet majd osztani velünk az INSTAGRAMON vagy a FACEBOOKON.

Az INSPIO falmatricák előnyei:

  • környezetbarát, szagtalan, PVC mentes
  • akár többször is visszaszedhető és áthelyezhető
  • nem gyűrődik, nem szakad
  • szinte bármilyen felületre használható kültéren és beltéren, akár még padlón is

A cikket Andrea és Ádám írta


Ossza meg ezt a cikket barátaival