Hogyan és miért utaztak az INSPIO matricák Afrikába?

Minden egy e-maillel kezdődött…

Valamikor év végén kaptunk egy e-mailt segítségkéréssel az afrikai gyermekek számára Lesotho államban, Afrika szívében. Őszintén szólva azonnal kikerestük az államot a térképen. Az e-mailben Jarka elmesélte hogyan működik St. Cecilia Orphanage árvaházuk és hogy éppen annak teljes átépítésén dolgoznak. Szintén elmondta eredeti tervét, hogyan szeretett volna a falakra nagyméretű képeket festeni a gyerekeknek, viszont nem volt biztos abban, hogy fog ez sikerülni. Miközben inspirációt keresett, rátalált a mi matricáinkra és elhatározta, hogy felveszi velünk a kapcsolatot. Meggyőződésünk, hogy segíteni nagyon is érdemes, még akkor is ha az néha nagy adag bátorságot igényel. Ez az afrikai történet eszünkbe juttatta miért is kezdtük el készíteni INSPIO termékeinket. Ezért úgy döntöttünk, hogy csatlakozunk ehhez a projekthez.

Afrikába matricákkal teli bőrönd utazott szlovákokkal, akik a Lesotho állambeli árvaházat mentek el meglátogatni. El sem tudtuk képzelni mennyi örömöt tudnak okozni az afrikai gyerekeknek az INSPIO matricák. A nem olyan régen kapott képek viszont nagyon meghatottak és örömöt okoztak, ezért úgy döntöttünk, hogy ezt a projektet Önökkel is megosztjuk. Erről Önök is bátran meggyőződhetnek. :)

Köszönjük, hogy Önöknek is köszönhetően jelentőségteljes dolgokat vihetünk véghez.

Az INSPIO-ban hisszük, hogy az életben minden egy körforgás része. Így elhatároztuk, hogy ott segítünk, ahol annak értelmét látjuk. Többet a tevékenységeinkről megtudhatnak a Hogyan szereztünk örömet az óvodásoknak című cikkünkben


A cikket Lucka írta.


Ossza meg ezt a cikket barátaival