Gyerekszoba lányoknak


Mackó névvel

A lányok szeretik a kis állatokat. Legyen az egy mackó, melyet megtalálsz kínálatunkban. Ez a maci egy gyönyörű rózsaszín szívecskét tart, melyben megjeleníthető gyermeked neve is.
A szett csillagokat is tartalmaz mellyel a teljes falat feldíszítheted az ágy fölött.
Rózsaszín mackó a lányod nevével, vagy mackó csillagokkal.

Tündérek

Varázspálca, varázsigék és szépséges ruha. A kislányok álma, hogy olyan tündérek legyenek akik képesek teljesíteni minden kívánságunkat.
Ez egy kis varázslatokkal teli világ. Tedd szebbé kislányod szobáját varázslatos tündérekkel. Rózsaszín, menta vagy sárga? Kínálatunkban többféle szín közül válogathatsz.
A szettek kisebb matricákat (szivecskék, állatkák, csillagok) is tartalmaznak. Hozz létre a gyerekszobában egy varázslatos világot, melyel elősegítheted kislányod képzelőerejének, fantáziájának fejlődését.
Hintázó tündér, tündér cicával, virágokkal vagy egy magasságmérő.

Különböző állatok

Az állatkákkal nem lehet semmit elrontani. Egy szelíd őzike, vagy más erdei állatok.
Nagy halak, nyuszik, róka, macskák, baglyok az ajtó körül.

Balett táncos

Rózsaszín szoknyácskában lábujjhegyen állva pördül jobbra-ballra, hogy lássa milyen szépen libeg a szoknyája. Spiccen járva kérdezgeti, hogy jól csinálja-e.
Egy igazi kis balerina. Táncol, ugrándozik, és önfeledten örül ha sikerül körbepördülnie. Mindig jó látni gyermekünket, hogy hogyan próbálja valóra váltani az álmait.
Balerina falmatricáink nagyszerű hangulatot varázsolnak a gyerekszobába, és buzdítják kislányodat.

Falmatricák melyek kitöltik a falat

Díszítsd fel a falat különböző alakzatokkal és hozz létre egy különleges gyerekszoba dekorációt. Pöttyök, szívecskék, csillagok, felhők, háromszögek, esetleg négyzetek. Ezeket az alakzatokat szabályosan vagy véletlenszerűen is felhelyezheted. Válassz ki egy színt, vagy kombinálj több színt úgy, hogy összhangban legyenek a bútorzattal.
Egy ilyen falat elég már csak egy plakáttal vagy egy fotóval feldobni.

Virágok

Díszítsd fel a gyerekszobát különféle virágokkal, hogy a kis hercegnőtök egy varázslatos réten érezhesse magát. Dobd fel az egyszínű falakat pár gyönyörű pünkösdi rózsával, rózsával, mezei virágokkal, pipaccsal, zöld trópusi levelekkel vagy levendulával.

Házikók pasztel színekben

Ha csak egyetlen helyen szeretnéd díszíteni a gyerekszoba falát, kis pasztelszínű házikó falmatricáink tökéletesek lesznek.
Felhelyezhetőek a polcok és az ágyikó fölé, az asztalhoz vagy a szegélylecekhez.
A házikószettek kaphatóak különböző méretekben és „színben“. Már csak rajtad áll melyiket választod.

Plakátok lányoknak

A plakátok egy egyszerű kerettel nagyszerűen díszíthetik az egyszínű falakat, ráadásul bármikor lecserélhetőek vagy áthelyezhetőek.
Plakát egyszarvúval, balett táncossal, nyuszival, libával vagy nyuszikkal. Egyszerű és minőségi dekorációk, melyek megváltoztatják a szobát.

A cikket Ádám fordította


Ossza meg ezt a cikket barátaival