Gyerekszoba fiúknak


Dinoszauruszok

A fiúk szívesen játszanak dínós játékokkal. Harcolnak velük, meg tudják nevezni őket, le tudják őket rajzolni. Ez a színes falmatrica tele van játékos motívumokkal. Dínós falmatrica, melyet felhelyezhetsz a gyerekszoba falára, vagy a gyerekszoba bútorra is.
Lehet hogy elég lesz egy Tyarannosaurus rex lábnyomokkal, vagy egy teljes szett kisebb dinoszauruszokkal.
Dínós ABC táblánkat vagy poszterünket pedig felakaszthatod az ágy vagy az íróasztal fölé, hogy a kis felfedezőtök egyszerűbben meg tudja tanulni a dinoszauruszok nevét.
Ismersz valamilyen dinoszauruszt? Például a Brachiosaurust vagy a Triceratopsot?

Űrhajós

Érdekli gyermekedet a világűr? Arról álmodozik, hogy egyszer űrhajós lesz és elrepül Holdra? Ismertesd meg vele a bolygókat és a csillagokat.
Minőségi falmatricák, melyek a világos és sötétebb falakat is nagyszerűen feldobják.
Falmatricánk segítségével gyermeked megismerheti a hold egyes fázisait, melyeket felhelyezhetsz az ágy fölé.

Tengerész

„Vitorlát bonts!“ adja ki a parancsot a kis tengerész a hajó kormányánál a többi tengerésznek. Lehet, hogy épp egy rettenthetetlen kalózt játszik szemfedőt viselve.
Egy ilyen bátor kapitány szobáját kis horgonyokkal díszítheted. Ilyen szobába nagyszerűen illik egy tengerész tapétaszett is.
Esetleg egy mutatós falmatrica egy hajóról és egy bálnáról mely a gyermeked nevével és kisebb horgonyokkal nagyszerűen kitölti az egész falat.

Pilóta

Utaztatok már repülövel, esetleg repültetek már hőlégballonnal? Gyermeked mindenhol megcsodálja a helikoptereket és arról álmodozik, hogy egyszer majd beül egybe? Dekoráld ki a gyerekszoba falát egy olyan tapétával, melynek segítségével gyermeked a felhők között érezheti magát.
Ezt kiegészítheted gyermeked nevével, így egy igazi személyreszóló dekorációt hozhatsz létre a gyerekszobában.
Hasonló motívumokat találhatsz posztereinken is. A poszterre akár gyermeked nevét is rányomtathatjuk.

Tűzoltó

A legkisebbeknek a tűzotók a példaképeik, akik a tűz ellen harcolnak és győzedelmeskednek. Sokszor utánozzák a tűzoltóautók szirénájának hangját és egyszer majd ők is tűzoltók akarnak lenni.
Tűzoltós falmatricánk nagyszerűen mutathat az ágy fölött vagy a játszósarokban.

Labdarúgó

Együtt néztek focimeccseket és jobban bánik a labdával mint te? Gyakorlással és kapurarúgással tölti a szabadidejét? Lepd meg őt egy különleges falmatricával.
Ezzel a szettel az egész falat kidíszítheted, így hozhatsz létre egy nagyszerű gyerekszoba dekorációt.

Bőséges választék

Oldalunkon széleskörű választékot találsz kis- és nagylegények számára egyaránt.
A legkisebbeknek mackót saját névvel, állatokat az ágy fölé vagy az ajtó köré, melyek nagyszerű gyerekszoba dekorációk. A magasságmérők pedig nem csak dekoratív célt szolgálnak, hanem praktikusak is.
A nagyobb legények számára többek között vonatokkal, lufikkal, közlekedési eszközökkel, traktorral és akár markológéppel is tudunk szolgálni.
A pubertások és a felnőttek graffitik, sportok, klubok címerei, valamint autók és motorok közül válogathatnak.

A cikket Ádám fordította


Ossza meg ezt a cikket barátaival