Gyerek parafaszőnyeg - mik az előnyei?

A parafa és tulajdonságai

Az INSPIO gyerek parafaszőnyegek természetes, környezet barát anyagokból, kézzel készített szőnyeg. Nemcsak esztétikus, hanem funkcionális kiegészítő minden gyerekszobába. A parafaszőnyegek hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, tompítják az ütéseket leeséskor, és kényelmet adnak. Ezenkívül allergiások számára is alkalmasak, mivel nem biztosítanak környezetet az atkák számára és nem szívják fel a port. A parafa, mint természetes anyag megakadályozza a gombák kialakulását és a baktériumok terjedését.

A parafaszőnyeg nagyon kellemes és meleg tapintású. A játék során a gyerekek sok időt töltenek a padlón, és mi ügyeltünk arra, hogy minőségi és biztonságos felületet biztosítsunk számukra. A szőnyeg felső része parafa szerkezetű anyagból készült. Alsó része újrahasznosított gumi parafa. Mindkét oldal csúszásgátló tulajdonsággal rendelkezik. A parafa hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és padlófűtéses helyiségekben is használható.

A szőnyeg könnyen karbantartható, porszívózhatod vagy egyszerűen vízzel tisztíthatod. Könnyű, így bármikor mozgatható.


Milyen méretű szőnyegecskét válassz?

1. SZŐNYEG ÁGY MELLÉ

A szabálytalan formába vágott szőnyeg ideális választás, ha szeretnéd kitölteni az ágy melletti területet. A szőnyeg egyik oldala egyenletes, így az ágy mellé helyezhető közvetlen. A szőnyegen van egy hely a papucsoknak, ahol a gyerkőc lefekvés előtt elhelyezheti azokat. Ez a szőnyeg azonban mindennapi játékokra is alkalmas. Színes illusztrációk, utak, vasutak, évszakok, társasjáték vagy számok 1-től 10-ig is találhatóak rajta.

2. TÉGLALAP ALAKÚ SZŐNYEG

A baba nevével ellátott téglalap alakú szőnyeg kisebb helyekre is alkalmas. Mérete 129 × 58cm, és az ágy mellé vagy a játszósarokba is elhelyezheted, egyszerűen bárhová, ahol szeretnéd kitölteni az üres teret. Színes és egyedi kialakításával minden gyerekszobát hangulatossá tesz.

3. NÉGYZET ALAKÚ SZŐNYEG

Ha olyan szőnyeget keresel, amely hangulatos lesz és kitölti a teret egy nagyobb gyerekszobába, akkor egy 129 × 129 cm-es négyzet alakú szőnyeg pontosan neked való. Személyre szabott, így egy egyedi kiegészítő, amelyet nem csak a gyermekeid, hanem Te is szeretni fog. Az összefonódó utak és sínek teret adnak a gyerekek fantáziájának. Csak néhány autó, állat és baba, és babája egy csodálatos országban találja magát.

4. KEREK SZŐNYEG

A 129 cm átmérőjű kerek szőnyeget bárhol elhelyezheted, formájának köszönhetően minden térbe illeszkedik. Az utakon és a síneken kívül megjelenik rajta egy társasjáték és az ABC is. A szőnyeget bármilyen játszáshoz hőszigetelő alátétként is használhatod. A parafa szőnyeg innovatív és modern kiegészítője a gyerekszobának.

Az összes parafaszőnyeg megtekintése


Ossza meg ezt a cikket barátaival