Fiús gyerekszoba - Világűr és dinoszauruszok


ÉRDEKLI KISFIADAT A VILÁGŰR?

Van otthon egy kis űrhajósod? Akkor már biztosan kerestél világűr motívumú fali díszt, és nem egyszer elgondolkoztál már egy olyan tér kialakításán, amely egy rakétákkal, bolygókkal és űrhajósokkal teli csillagos világba vonzza gyermekedet. Pontosan ezért terveztünk világűrös textil matricákat kisebb, de idősebb gyerekek számára is. Az INSPIO kínálatában mindenki megtalálja a számára megfelelőt – kicsik és nagyok egyaránt :)

Azon kívül, hogy a falmatricák gyönyörű gyerekszoba dekorációk, a gyerekek nekik köszönhetően megtanulhatják a bolygók neveit, valamint kinézetüket a világűrben. Indulj el a gyerekekkel egy közös utazásra a Tejúton át, és mutasd meg nekik a színekkel, játékokkal és fantáziával teli világot.


VILÁGŰRÖS FALMATRICÁK A BOLYGÓK NEVEIVEL

Teleszkóp a gyerekszobában? Az nem lehet elég! :) A kis űrhajósok kedvence a színes matrica szett, ami a bolygók neveit is tartalmazza. Az illusztrált Naprendszer élénk színei életet lehelnek minden gyerekszobába, színeinek köszönhetően pedig gyermeked egy végtelen kozmikus világban érzi majd magát. Két különböző méretből választhatsz, a matricához tartozó kiegészítők pedig két színkombinációban kaphatók.

Ha gyermeked már idősebb és már többet tud a bolygókról, azt a matricaszettet ajánljuk, ami a bolygókon kívül azok legismertebb holdjait és egy meteorrajt is tartalmaz.

ŰRHAJÓSOK ÉS VILÁGŰR A LEGKISEBBEKNEK

Illusztráltabb világűrt keresel? A Mesebeli bolygók gyerekeknek ideális választás! A matrica szett dombokat tartalmaz bolygókkal, rakétákkal és állati űrhajósokkal. A közkedvelt világűrös motívum akvarell változatban vidám és játékos formában hozza közelebb a végtelen világűrt a gyerekekhez.

A matricákat az ágy felé vagy a játszósarokba is felragaszthatod. A finom pasztellszínek remekül kitöltik a teret.

HOLD FALMATRICA CSILLAGOKKAL ÉS NÉVVEL

A következő világűrös falmatrica a textil Hold matrica csillagokkal kiegészítve, amiknek a színét te választhatod ki. A kínálatban olyan verziót is találsz, ami gyermeked nevét és nevének kezdőbetűjét tartalmazza. Ez a falmatrica nagyobb gyerekek szobájába is alkalmas. Gyönyörű dekoráció, ami felélénkíti és kitölti az üres teret a falon.

Ha valami minimalistát és egyszerűt keresel, tekintsd meg a Hold fázisai falmatricát vagy pedig az űrsiklót gyermeked nevével, melynek színét szintén te választhatod ki.

VILÁGŰR MOTÍVUMÚ PARAFASZŐNYEG

Az INSPIO parafa játszószőnyeg egyedi külsőjével otthonossá teszi a gyerekszobát. Ha praktikus kiegészítőt keresel vagy szeretnéd kiegészíteni a világűrös matricákat más praktikus dekorációval, akkor a parafaszőnyeg kétségtelenül a legjobb választás.

A játszószőnyegen bolygók és neveik, űrhajósok, rakéták, csillagok és ábécé is található. A szőnyeg allergiások számára is alkalmas, meleg és kellemes tapintású. A szőnyeg természetesen csúszásmentes és könnyű karbantartani. Porszívóval, de vizes ronggyal is egyszerűen tisztítható.



DINOSZAURUSZOK MINT KÖZKEDVELT MOTÍVUM FIÚS GYEREKSZOBÁBAN

Imádja kisfiad a dinókat? Az összes faj ki van állítva a polcon és mindet meg is tudja nevezni?

Talán már gondolkoztál is azon hogyan tudnád a dinoszauruszok világát a fali dekorációkba is bele csempészni. Ezért is bővítettük ki kínálatunkat egyedi dinós falmatricákkal. Színes, semleges színű és fekete-fehér, nagy dinós szettek és különálló dinók széles kínálatából választhatsz. Az INSPIO matricák örömöt szereznek a dinó rajongóknak és mosolyt csalnak arcukra! :)


SZÍNES SÁRKÁNYOS ÉS DINÓS FALMATRICÁK

Valami ennél is izgalmasabbat keresel a gyerekszobába? Ezeknek a színes sárkányos és dinós matricáknak köszönhetően a gyerekszoba falai megtelnek élénk színekkel. Párosíts hozzá bármilyen színű szőnyeget, ágyneműt vagy játékdobozt. Játssz a színekkel! A játékosság a gyerekvilág részét alkotja. :) Meríts ihletet vásárlóink fotóiból, akiknek szobái tele vannak dinoszauruszokkal és világukkal.

DINOSZAURUSZOK SEMLEGES SZÍNEKBEN

semleges színű gyerekszobát részesíted előnyben, ami természetes anyagokat és fák színeit foglalja magába? Válaszd a földszínű dinós matricákat az INSPIO kínálatából. A kínálatban biztosan megtalálod kisfiad kedvenc dinoszauruszát. Próbáld ki a repülő dinókat, vízi dinókat, Tirannoszaurusz rexet, Brachioszauruszt vagy Triceratopszot. Az ágy felé is felragaszthatod őket, ahol kis barátjuk álmát őrzik majd.

Valami ettől is különlegesebbet keresel? Próbáld ki a dinós magasságmérőt. Kövessétek együtt figyelemmel milyen gyorsan nő kisfiad! :)

DINÓS VILÁGTÉRKÉP

Na és mit szólsz egy világtérképhez színes dinoszauruszokkal? Gyermeked garantáltan azonnal beleszeret! :)
A térképen különféle színes dinoszaurusz fajtákat találsz, amik remekül illenek egymáshoz. A matrica így egy mesebeli világtérképet alakít ki a falon és ideális kiegészítője a szobának, amit szeretnél kicsit felélénkíteni és felvidítani.

FALMATRICÁK GYERMEKED NEVÉVEL

Következő falmatrica kínálatunkban az akvarell dinoszauruszos falmatrica szivárvánnyal és gyermeked nevével. Újdonságnak számít kínálatunkban a kiegészítő személyre szabott matrica, amit te magad állíthatsz össze, kiegészítve vele bármelyik más INSPIO matrica szettet. A dinoszauruszokhoz szürke csillagokat ajánlunk – azok garantáltan illenek majd hozzájuk!

Varázsold a gyerekszoba falát egyedivé! :)

DINOSZAURUSZOS PARAFASZŐNYEG

Ha gyermeked sokat játszik a földön, a parafaszőnyeg remek és praktikus kiegészítő a szobába. A parafa hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik a szőnyeg pedig teret ad a fantáziával teli játéknak.

A szőnyegen különféle utacskák, társasjáték és más játékok, hely a papucsnak, az ábécé betűi és számok is találhatók. Kisfiad azonnal beleszeret…és te is! :)



A cikket Valentína készítette nektek


Már döntöttél? Dinoszauruszok, a világűr vagy valami teljesen más mellett teszed le a voksod? Bízunk benne, hogy széles kínálatunkban mindenki megtalálja a számára megfelelőt.
Inspirációt keresel? Tekintsd meg elégedett vásárlóink képgalériáját. :)


Meg akarod osztani velünk otthoni műalkotásodat? Küldj fotókat az INSPIO matricákról az info@inspio.hu email címre. Nagyon szívesen megosztjuk őket és inspirálunk másokat. :)


Ossza meg ezt a cikket barátaival