Fedezzétek fel a világot közösen gyermekeddel


EDUKATÍV VILÁGTÉRKÉP

Fontosnak tartod gyermeked ismereteinek fejlesztését? Egy INSPIO világtérkép elősegítheti ezt a fejlődést.
Mindemellett gyönyörű dekoráció, mely minden gyerekszobának új külsőt varázsol. A térkép falmatrica egy pillanat alatt elkalauzolhatja gyermekedet a kalandokkal teli Afrikába, a távoli Ausztráliába, vagy épp a titokzatos Dél-Amerikába. A falmatrica megismerteti gyermekeddel a különböző kontinensek élővilágát, vagy épp azt, hogy milyen közlekedési eszközzel lehet eljutni egy-egy földrészre.
Kezdjetek bele egy véget nem érő utazásba és fedezzétek fel közösen az ismeretlent.



FEJLESZTI A GYERMEK KREATIVITÁSÁT ÉS FANTÁZIÁJÁT

Induljatok együtt egy közös kalandra gyermeked szobájában. Fedezzétek fel a kontinenseket, az ott élő állatokat, vagy a közlekedési eszközöket és fantáziáljatok, hogy hogyan is festhet az ottani környezet.
Legyen közös élmény egy ilyen kalandozás, beszélgessetek és mutasd meg gyermekednek, milyen gyönyörű hely a Föld.

EGYBŐL FELKELTI A FIGYELMETEKET

Szeretnéd gyermekednek megmutatni, hogy milyen nagy a Földünk? Egy világtérkép falmatrica segíthet ebben.
A térkép mérete 127×198cm és bárhová felhelyezhető – az ágyikó fölé, vagy igazíthatod gyermeked magasságához is.
A falmatrica többször is áthelyezhető. :)

TÖBBFÉLE FELÜLETRE IS FELHELYEZHETŐ

Attól tartasz, hogy a durvább falfelület miatt nem fog megfelelően tapadni a falmatrica a gyerekszoba falához? Aggodalomra semmi ok. Az INSPIO textil falmatricái durvább, szemcsésebb falfelületekre is felhelyezhetőek. A falmatricát nem csak a falra, de akár a bútorra is felhelyezheted.
Az INSPIO-nál leteszteltük, hogy hogyan tapadnak falmatricáink különböző falfelületekre, és az eredmény jobb volt mint vártuk. Kísérletünk eredménye az lett, hogy a falmatricáink nagyszerű tulajdonságaiknak köszönhetően tökéletesen tapadnak a durvább falfelületekre is, mindemellett többször is áthelyezhetőek.

MELEG ÉS PUHA TAPINTÁS

A térkép ujjal való felfedezése is élmény lehet. A falmatricák tapintása kellemes és szinte kiáltanak azért, hogy megérintsétek őket. Gyermekeitek őszinte, kitörő örömmel fognak rámutatni a térképen található állatokra, melyek a világ másik végén élnek. Megjegyeznénk, hogy nem történik baj akkor sem, ha a falmatricát maszatos kézzel érintik meg a kis utazók. Az INSPIO falmatricák praktikusak és vízzel moshatóak.

VILÁGTÉRKÉP FALMATRICA A KIS KALANDOROKNAK TÖBBFÉLE SZÍNBEN

Semleges, vagy épp többféle színű a gyerekszobátok? A térkép falmatricák többféle színekben is elérhetőek. Rendelhető lágy barna színben, kékben vagy zöldben is, melyek gyönyörű pasztell színű állatokkal vannak kiegészítve. A gyermeketek egy szempillantás alatt megkedveli.

Az INSPIO világtérkép falmatrica mindenkiben felébreszti a benne lakozó kis kalandort!


Egy INSPIO falmatrica díszíti a szobád falát? Küldj róla egy fotót az info@inspio.hu-ra. Imádunk inspirációkat meríteni fotóitokból :)


Ossza meg ezt a cikket barátaival