Falmatricák és dekorációk konyhába


Egy egyszerű idézet

Mindig szeretettel főzöl, sütsz valami finomat a családodnak? A vendégeket ínycsiklandó süteményekkel várod és örömmel tölt el ha ízlik nekik? Gyakran fogadod barátaidat a konyhában egy kávéval?
Tudasd velük egy falmatrica segítségével, hogy a te konyhádban a szeretet a főzés legfőbb alapanyaga. Hogy minden étel szívből készül.

Töltsd ki az üres helyeket

Van a lákásodban olyan hely ahol a legszivesebben fogyasztod a napi kávét? Szeretnéd ezt a helyet egy kicsit feldobni valami olyannal ami minden nap motivációt adhat? Próbálj ki egy motivációs idézetet.
Neked melyik tetszik?

I believe that everything happens for a reason

Don't cry because it's over, smile because it happened

Kávéscsésze

Ha úgy gondolod, hogy az idézet nem passzol, díszídsd fel a falat egy egyszerű falmatricával mely egy kávéscsészét ábrázol. Kínálatunkban többféle szín közül válogathatsz.
Új pasztel árnyalataink nagyszerűen összehangolódnak az egyszínű falakkal.

Családi naptár

Hogy ne feledkezz meg azokról akik közel állnak hozzád, helyezz fel a falra egy naptárat. Ebbe a naptárba feljegyezheted azoknak a születésnapját, névnapját akik számodra fontosak. Mit szólsz egy szürke vagy egy barna naptárhoz. Naptár napraforgókkal, vagy szívecskékkel.
Oldalunkon széleskörű kínálatból választhatod ki a neked megfelelőt.

Tábla falmatrica

Jegyezd fel, mire van szükséged, mit kell vásárolnod, vagy hagyj egy szép üzenetet.

Gyakran osztod meg ismerőseiddel Facebookon, vagy Instagramon süteményeidet, főztjeidet? Tábla falmatricánkkal olyan egyedi hátteret hozhatsz létre, melynek segítségével minden poszthoz új dizájnt készíthetsz.
Erre a falmatricára felírhatod egy kalács receptjét, vagy rajzolhatsz rá egy gyönyörű képet. Fotóid önmagukért fognak beszélni.

Nem lesz szükséged sem ecsetre, sem táblafestékre és nem csinálsz rendetlenséget. A tábla falmatrica gyorsan és egyszerűen felhelyezhető a falra, de akár a hűtőszekrényre, vagy valamelyik konyhabútor ajtajára is.

A cikket Ádám fordította


Ossza meg ezt a cikket barátaival