Ajándék tanároknak

Búcsúztok az óvodától?

Vissza tudok emlékezni az óvodás éveitekre? A játékokra, melyekkel oly szívesen játszottatok, a sétákra, amelyet kéz a kézben, kettes sorban tettetek meg, a rohanásokra amint rohantatok az ebédlőbe, és az ágyra és a lepedőd mintájára?
És az óvó néni, hogyan maradt meg az emléketekben? Az idő repül! Elérkeztünk oda, hogy most a ti gyerkőceitek ballagnak az óvodából.
Tudjátok, hogy minden emlék az oviról, csak is jó lesz, mivel tökéltes óvónénijük volt.
Ajándékot keresel az óvó néninek? Ajándékozz és mondj köszönetet egy dekorációs táblával a gyerekekkel együtt, amely akár felakasztható a falra is.
Egyedi, személyes ajándék, amely minden tanár szívét megmelengeti.

Sok évig tanították gyermekedet

Az óvónénik és az első osztályos tanitó nénik egyformán fontosak egy gyermek életében. Felkészítik őket az iskolás évekre és a tanulásra. A tanító nénik mindig kedvesek, viccesek, figyelmesek de ha kell szigorúak is. Annak ellenére, hogy évek hosszú sora óta nevelik, oktatják, tanítják a gyermekeket minden nap motiváltan, újult erővel, mosollyal az arcukon lépnek be az osztályterembe. Minden gyerek rejtett tehetségére sikerült „fényt deríteniük“, motiválták őket és nagyban hozzájárultak, hogy közelebb kerüljenek álmaikhoz. Ha kell megdícsérik a gyerekeket, de ha szükségét látják, a körmükre is néznek. Ajándékozd meg őket egy olyan ajándékkal, ami elmondja mennyire hálás vagy a munkájukért.

A tanár a napja háromnegyedét tölti gyermekeddel

A gyerekek sok időt töltenek az iskolában. A tanár minden nap motivált az iskolában és ügyel arra, hogy ezt a motivációt egész nap fenntartsa, hogy az iskolában eltöltött sok-sok év után humoros, figyelmes, kedves legyen. Sohasem futamodik meg az új módszerek elől, amikkel hatékonyabban taníthatja gyermekedet.
Minden nap látja, hogy mi érdekli a gyerekeket. Sokszor megdícséri őket, ami nagyon fontos egy gyermek életében, fejlődésében. Egy ilyen tanár megérdemel egy csillagos ötöst.

Egy falra akasztható ajándék a tanító néninek

Ajánlatunkban többféle szöveges táblát találhatsz amit a megajándékozott örömmel akaszthat szobáinak bármely falára. Az iskolaév végéhez közeledve az anyukák kérések hadaival bombáztak minket, hogy készítsünk olyan ajándéktáblákat amikkel megköszönhetik az óvónénik egész éves munkáját.
Ha egy gyermek befejezi az óvodás éveket a szülők személyesebb dolgokkal szeretnék megajándékozni az óvónéniket.
Ezek a táblák olyan ajándékok amik emlékeztetni fogják őket a gyermekedre, vagy az egész osztályra. Olyan ajándékok, amikkel kifejezheted háládat az óvónéniknek.
Elég csak megnevezni kéréseidet, és mi teljesítjük. Az ajánlatunkat bővítettük „táblákkal tanító néniknek“

Tábláinkra kedves idézeteket nyomtatunk a tanító néninek

Szöveggel ellátott tábláinkkal köszönetet mondhatsz a tanároknak a munkájukért, a jószívűségükért, az odaadásukért, és a kimeríthetetlen türelmükért.
Bármelyik táblába beírhatod a köszönetet – a gyermekedtől, vagy az egész osztálytól.
Természetesen nem feledkezünk el a tanító bácsikról sem. Ezek a táblák nekik is készülnek. Köszönőtáblák tanároknak többféle színben és többféle szöveggel.

Nézd meg az összes ajándékot tanító nénik számára

Azért látogattál oldalunkra, mert gyermeked búcsút vesz az óvodától? Esetleg az egyik tanítónénitől búcsúzik?
Olyan ajándékot keresel ami kifejezi háládat a tanító néninek a soha el nem múló szeretetéért, lelkesedéséért, és türelméért? Nézd meg ajánlatunkban a táblákat amelyeket tanító nénik és tanító bácsik számára készítünk. Válaszd ki tetszés szerint a mintát és szöveget is.

A cikket Ádám fordította


Ossza meg ezt a cikket barátaival