Ajándék ötletek férfiaknak, apáknak

Mennyi ajándékot, csokrot és csokit kaptál már?

Igen te. Rád gondolok. Te hölgy, nő, anya, nagymama :-) Valószínűleg nem is számolod. Én sem. Rendszeresen kapok ajándékot Valentin, Nőnap, karácsony, névnap, születésnap és Anyák napjára.

Mennyi ajándékot kapott az éven Ő?

Igen Ő. Barát, férj, apa, nagyapa. Mit kapott karácsonyra (zoknin kívül), névnapra és születésnapra (puszin kívül)?

Közeleg az apák napja, ünnepeljétek meg!

A férjem picit sértődött mivel, ha már egyenrangúság van, akkor miért nem ünnepeljük az Apák napját is? Hisz Ő is ugyan olyan szülő mint én. Ezt csak egyszer említik a hírekben. De ha Anyák napja van, akkor mindenki ünnepel. A gyerekek fellépnek a tiszteletünkre, verseket szavalnak, programmal készülnek, csokrokkal és csokikkal bombáznak meg minket. Ez mind igaz, el kellett ismernem, hogy igaza van. Nem aranyérmet szeretne, csak egyszerűen rosszul esik neki, az, hogy az Apák napja nem kap annyi figyelmet mint az Anyák napja.

Kicsit kérdezősködtem. Ti mit ajándékoznátok egy férfinak Apák napjára?

Gondolkozzatok el ti is ezen. Milyen ajándék ötlettel állnátok elő ti?
Ajándék ötletek nőknek: virág, csoki, parfüm, wellness utalvány, vacsora, valami személyes és romantikus.
Ajándék ötletek férfinak: virág NEM, csoki, wellness NEM, vacsora ( igen, pont amikor diétázok?)

Ajándék ötlet Apák napjára

Ezért hát készítettünk nektek egy dekorációs táblát, amely tökéletes ajándék ötlet apák napjára. Persze ez nem az év ajándéka lesz, de kezdetnek megteszi. A dekorációs tábla egy személyes ajándék, elismerés és köszönet sok nagyszerű tettért és azért, mert olyan amilyen.. az-az nagyszerű apa és ti ezért mindennél jobban szeretitek.

Együtt töltött idő

Vannak olyan személyek akik nem szeretik az ajándékozást és mindig csak az hallatszik, hogy „nekem nem kell semmi“, „ne költekezz“. Persze, ez érthető, deeeeee nagy DE. Ha ez valóban elég, akkor elég lenne a Nők számára is a „semmi“, de melyik Nő nem örül egy virágcsokornak? Vagy a csokinak? Vagy egy romantikus üdvözlő kártyának? Minden esetre mi ezt szeretjük, és így nyugodt szívvel elmehettek egy pohár sörre. :-) Ha azt szeretnétek, hogy az Apák napja egy igazi meghitt ünnep legyen, akkor szakítsatok időt egymásra és a családra. Egy közös „bajnokok ligája“ meccs nézés is nagyszerű program lehet.

Ünnepeljétek meg az Apák napját!

Az Apák napja egy gyönyörű ünnep, nem csak partnerednek, hanem az apukáknak és nagypapáknak is. Mutassuk meg nekik, hogy értékeljük őket. Akár csak egy vacsora, ünnepi ebéd vagy egy személyes ajándék formájában.

A cikket Andrea fordította


Ossza meg ezt a cikket barátaival