• Tételek listája
FIGYELEM!!! 2020. október 23. (péntek) – munkaszüneti nap. Ennek megfelelően október 22-én (csütörtökön) feladott belföldi küldemények október 26-án (hétfőn) kerülnek kiszállításra. A többi napokon a szállítás és a gyártás a megszokott módon, zavartalanul működik. Szájmaszk és kesztyű elengedhetetlen számunkra! :-)

Poszterek - Idézetek, feliratok

Filter Poszterek : 32

A poszterek a modern otthonok elengedhetetlen kellékei. A trendnek megfelelően, nagyon kedveltek a személyre szabott plakátok, amelyek nevet, és valamilyen fontos dátumot is tartalmaznak. Felüdíti az előszobát, nappalit, hálószobát vagy gyerekszobát. Kombinálhatod különböző oklevelekkel, elismerésekkel, kitüntetésekkel, így még hangsúlyosabbá téve az elért eredményeket.
A skandináv stílusú otthonokba nagyszerű döntés a fekete fehér poszter, amely nemcsak a falon de a bútorokra állítva is fantasztikusan mutat. Kombinálható saját fotókkal, amelyek még otthonosabbá tehetik a légkört. A színes grafikák, képek gyerekszobába, megszépítik a kis lurkók birodalmát. Hatalmas kínálatunkból csak ki kell választanod a legmegfelelőbbet. A plakátokat minőségi, 300g matt papírra nyomtatjuk.
Tedd egyszerűen és gyorsan meghitté otthonod hangulatát, saját idézettel, esküvőd dátumával, saját mottóddal. Válaszd ki a tökéletes fali posztert és szabd magadra.