Festősablonok - Hálószoba

Több információ
    Szűrés Festősablonok : 17
    Ajándék apának

    Az INSPIO stenciljei vékony, vízálló, rugalmas anyagból készülnek. Festősablonjainkat használhatod a belső és a külső terek dekorációjára egyaránt. A sablonok segítségével felüdítheted a szoba kinézetét, különböző minták segítségével. Ez egy nagyon egyszerű és fantasztikus módja annak, hogy újjá varázsold otthonod. A festősablonnal történő díszítés egy modern dekorációs eljárás, a falmatricák és tapéták világa mellett. Ragasztóanyagok nélkül festhetsz egyedi mintákat otthonod falára. Megválaszthatod a számodra legideálisabb falfestéket, színt. Olyan mintákat hozhatsz létre, amelyek egyedülállóak lesznek. Kínálatunk számtalan látványos motívumot tartalmaz. Megtalálhatók az ornamentumok, fa minták, virágok, pillangók, geometriai alakzatok, különböző formák, amelyek nemcsak a nappalit, vagy hálószobát teszik egyedülállóvá, de a gyerekszobát is kiemelkedővé varázsolják. A festősablonok használata a lakásdekoráció egyszerű, de rendkívül mutatós formája. A stencil vastagsága a falon 0,4 mm. A sablon mosható, így akár többször, különböző helységekben is használható, elforgatható. Festés után egyszerűen mosd át és tedd el vagy add tovább. A sablonok mintáit egy speciális géppel készítjük, amely 100% pontossággal képes kivágni a legbonyolultabb alakzatokat is. Ennek köszönhetően képesek vagyunk fantasztikus részletekkel rendelkező stencileket is elkészíteni. A nagyméretű festősablonokat kettő vagy három részre osztjuk, hogy megkönnyítsük a festést. Így nem kell óriási méretű festősablonnal bajlódnod.
    A komplikáltabb ábráknál a stencileken a formák össze vannak kötve, hogy a részletes elemek ne hulljanak szét. Ezeket a különleges sablonokat már 14 éve készítjük nektek.
    Légy te is kreatív, válaszd ki a neked legmegfelelőbb stencilt és alkoss egy mutatós és egyedülálló birodalmat, ahová belépve igazán otthon érzed magad.