Születésnapi köszöntő


Ajándék 20-as éveit taposó barátaidnak

Azokat a személyeket akik fontosak nekünk, illik meglepni valami széppel a születésnapjukon. Mondjuk el nekik, mennyire kedveljük őket, és szerencsések vagyunk, hogy a barátunknak tudhatjuk őket. Attól függően választjuk a köszöntés hangvételét, hogy milyen a kapcsolatunk az ünnepeltel.

„Nem fontos, hogy hány gyertya van a tortádon, nem fontos hogy hányszor múlt el a karácsony. Csak az a fontos hidd el, és ez hoz majd diadalt: maradj a szívedben örökké fiatal.“

„Senki nem kérdezte akarsz-e megszületni, és a távozásról is más fog dönteni. De a közte lévő idő a Te kezedben van, oszd be hát azt bölcsen, okosan.“



Ajándék születésnapra 30-as barátaidnak

Az igaz barát egy kivételes ajándék. Megoszthatsz vele minden jót, minden rosszat ami veled történik. Sok közös élményetek van. Ezt nevezik baráti köteléknek. Ha van egy ilyen barátod, nagyon szerencsés vagy. Az igaz barátokat meg kell becsülni.

"A nap ma fényesebben ragyog, mert ez a te szülinapod, felejtsd el a rosszat, bánatot, helyette éld túl a másnapot, boldog születésnapot kívánok!



40-es barátaidnak

Sokszor gondolkodsz azon, hogy egy üvegen kívül mivel is ajnándékozd meg az ünnepeltet? Szeretnéd valami eredetivel meglepni? Egy tábla a saját szavaiddal, gondolataiddal, jókívánságaiddal tökéletes választás lehet. Egy ilyen ajándék mindig emlékeztetni fogja arra, mennyire fontos számodra, és hogy mennyi mindent éltetek át együtt.

"A naptáram ma azt mutatta, hogy a barátomnak ma van a születésnapja. A sör a hűtőben, a kolbász már sül, a társaság is lassan összegyűl. Születésnapodat ünnepeld meg úgy, mint még soha, hallja azt a környék apraja-nagyja.



50-es születésnapra

A barátságnak ebben a korban nagy értéke van. Ha évek óta tart ez a barátság, illik szépen megünnepelni. Eme gyönyörű kort megélt barátodat egy egyedi és személyes ajándékkal lepheted meg születésnapján.
Legyen az 50-es jubileum, esetleg 55-ös születésnap, ebben a korban van ok az ünneplésre. Állj elő valami eredetivel, különlegessel. A virág és üveg mellett ajándékozd meg egy táblával melyen egy kedves vers, köszöntő szerepel.

"Ne feledd: minnél gazdagabb a múltad, annál több fonálon kapaszkodhatsz a jövőbe! Így nézz a következő esztendőre! Boldog 50. születésnapot!



Ajándék hatvanasoknak

Mindig különleges öröm ünnepelni azokat a szeretteinket akik ezekben a tiszteletreméltó években járnak. Születésnapjukon sok jókívánsággal árasztja őket el a család és közösen emlékeznek vissza az elmúlt évekre. Egy kedves kis tábla segítségével még különlegesebbé tehetjük számukra születésnapjukat és kifejezhetjük vele mennyire szeretjük őket, és hogy milyen fontosak nekünk. De szeretteink ezekben az években legfőképpen annak örülnek, hogy velünk tölthetik a boldog pillanataikat.

Megvirradt egy új nap, más ez mint a többi. Hatvan éves lettél, jöttünk ünnepelni. Kaptál az élettől sok jót és rosszat, ami ezután jön már csak szépet hozhat. Nyugalom és béke, egészség, szeretet, ez amit mindnyájan kívánunk ma neked.





Találd meg a legjobb születésnapi jókívánságot

Válaszd ki azt a köszöntőt, verset ami a legjobban tetszik és mi kialakítunk egy olyan ajándékot, ami minden ünnepeltet magával ragad. A születésnapi ajándék lehet személyes és páratlan is egyben. Születésnapi jókívánságaid mellé ajándékozz egy születésnapi táblát is. Tökéletes ajándék lehet férfiak és nők számára is. Elég rákattintanod valamelyik képre és feljegyezheted személyes jókívánságaidat.


VEGYÉL IHLETET

Születésnapi SMS, JÓKÍVÁNSÁG, VERS, IDÉZET

A bor finom, az ajándékok szépek, úgy látszik itt valakinek jól megy. Pont egy évvel vagy idősebb mint tavaly ilyenkor, de ez még mindig nem matuzsálemi kor. Nem is szaporítom tovább a szót, találkozunk jövőre ugyanitt, ugyanekkor.

A gondra rácsapjuk az ajtót és láss csodát, száz évig élünk, vagy még tovább. Boldog születésnapot kívánok!

Legyen egészséged, tudjál boldog lenni, és a szívedet soha ne bántsa meg senki! Születésnapod is legyen örömnek napja, kívánjuk, hogy a sors ezeket megadja! Boldog születésnapot!

Születésnapodon szeretettel köszöntelek, kívánom, hogy legyen boldog mindig a te életed! Legyen vidám, legyen jó, vegyen körül sok szépség, de legfőképp, hogy legyen hozzá sokáig jó egészség.

Szülinapodra azt kívánom neked: szerencse kísérje végig életed. Szerencse mellé még egyebet, sok-sok vidám örömteli percet. Sorsod útja legyen mindig egyenes, Te pedig légy boldog és egészséges.

Ez a te napod. Mindenki téged ünnepel, rokon, barátok, ismerősök köszöntenek, szorongatják a kezed, puszihegyekkel borítanak be, virághalmokkal árasztanak el. És jön a holnap. Kézfogások, puszihegyek, virághalmok nélkül. Én nem csak a mai napra kívánok sok boldogságot, hanem az összesre.

A hosszú és jó életet nem évekkel, hanem élményekkel és megismeréssel mérik.

A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben.

Azokra a pillanatokra melyeket szívvel, lélekkel élsz meg örökké emlékszel majd. Kívánom neked, hogy ezekből a pillanatokból egyre több és több legyen, mert ezeknet a pillanatokat a világ összes kincse sem tudja pótolni.

Születésnapodra azt kívánom neked, hogy a következő esztendőd még emlékezetesebb legyen mint az előző.

Ebben a rohanó világban sokszor elfelejtjük kimondani azt a sokminden szépet és jót amit érzünk. De ma a születésnapodon szeretnénk elmondani neked mennyire tisztelünk és csodálunk. Sok erőt, egészséget, boldogságot és még sok-sok örömteli esztendőt!

A Te születésnapod van ma, mégis én kapom a legszebb ajándékot… A barátságodat. Boldog születésnapot kívánok Neked!


VERSEK

> 45-ös születésnapra
Háromszor tizenöt, soknak tűnik?
Hosszú még az út a célvonalig.
A félút is messze még mindig,
Várjunk még pár évet az eredményhirdetésig.
Háromszor tizenöt nem a világ vége,
Hát ne csak álldogálj itt,
ünnepelj is végre.

> 50-es születésnapra
Fél évszázad hosszú idő,
ez alatt több nemzedék is felnő.
Boldogságban, egészségben légy gazdag,
mindent megkapj amit az élet még megadhat.
Tőlem ezt a kis köszöntőt kapod,
kívánok Boldog 50. Születésnapot!

> 55-ös születésnapra
Öröm és boldogság legyen mindig veled,
Arcod mosolyogjon, ne lásson könnyeket.
Erő és egészség kísérjen utadon,
Nagyon boldog légy minden szülinapodon!

> 60-as születésnapra
Azt csiripelték a madarak,
hogy ma betöltöd a hatvanat!
Ily nagy napra mit kívánjak neked?
Egészség, boldogság kísérje életed!

> Kerek születésnapra
Az életünk egy könyvhöz hasonlítható. A bölcs ember figyelmesen olvassa, mivel tudja, hogy csak egyszer lapozhatja végig. Kerek születésnapodon egy fontos fejezethez érkeztél ebben a könyvben. Kívánjuk neked, hogy a továbbiakban is minnél több üres lap teljen meg életed könyvében. Sok-sok boldogságot, erőt, egészséget kívánunk.

A cikket Ádám fordította


Ossza meg ezt a cikket barátaival